Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Актуални семинари

 • Как да печелим от недоволните клиенти Управление на оплакванията

  Категория
  24. 02 2018 - 24. 02 2018
  гр. София, Парк Хотел Витоша
  Орлин Митушев
  Оплакванията на клиентите са най-големият шанс, за постигане на клиентска лоялност, за намаляване на разходите от допуснати грешки, и за подобряване на качеството на продуктите и на услугите. Настоящият семинар ще Ви даде възможност, чрез едно успешно и систематично управление на оплакванията, да оптимизирате Вашите процеси и системи да обслужвате правилно Вашите клиенти още от първоначалния контакт.
 • Семинар-практическо обучение - как да си направим уеб сайт сами бързо и лесно

  Категория
  25. 02 2018 - 25. 02 2018
  София, зала ще се обяви по-късно според броя на записалите се.
  Мила Златева, Паула Фазлич
  Ще научите всички базови – необходими неща за да можете да създадете сами информативен сайт. Семинара е изключително практически насочен. Обучението е подходящо както за хора желаещи да създадат собствен сайт, така и за бъдещи уеб дизайнери. Залата ще бъде обявена по-късно според броя на участниците.
 • Тренировъчна школа Доставки - Бюджетиране и планиране на производство и доставки

  28. 02 2018 - 28. 02 2018
  София
  Павлина Цветанова
  Модул III от Тренировъчна школа Доставки Обучението ще се проведе: В София: 28.2.18; 29.10.18 В Пловдив: 21.6.18; 2.11.18 В Русе: 12.11.18 Теми: Бюджетиране и планиране на запасите и доставките. Практически задачи за планиране на доставки и запаси. Отчитане на изпълнението на годишния оперативен план. Анализ на отклоненията. Начини за наваксване на целите от годишния оперативен план. Анализ и корективни действия на дейностите на всички звена във фирмата. Планиране на паричните потоци (Cash-flow)
 •  
 • Тренировъчна школа Доставки - Управление на покупките

  Мениджмънт | Търговски умения | Образование

  01. 03 2018 - 01. 03 2018
  София
  Павлина Цветанова
  Модул II от Тренировъчна школа Доставки Обучението ще се проведе: В София на дати: 1.3.18; 30.10.18 В Пловдив на дати: 22.6.18; 3.11.18 В Русе на дати: 13.11.18 Теми: Организиране на търг. Начини за събиране на информация. Критерии за избор на доставчик и суровини. Структуриране на запитванетоза оферта. Анализ на офертите. Оценка на риска. Диверсифициране на покупките. Сили на Портър. Възвращаемост на инвестициите
 • 7 тайни за ефективна комуникация които ще Ви отворят очите

  Човешки ресурси | Мениджмънт | Личностно развитие

  02. 03 2018 - 02. 03 2018
  София, бул.Брюксел 11 - Best Western Premier Hotel
  Марк Де Турк
  Знаете ли, че 80% процента от ефективността на Вашата компания и Вашите лични резултати зависят от бързината и коректността на комуникацията? Спомняте ли си колко време и енергия загубихте последният път, когато трябваше да доизяснявате недоразумение с клиент или колега! Според последните проучвания стресът на работното място се дължи основно на проблеми в общуването между хората!
 • Project Management Professional PMP®CAPM® Exam Preparation

  Категория
  07. 03 2018 - 10. 03 2018
  ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София
  Франк Нинов, PMP® (Германия)
  Цели След курса, участниците ще бъдат в състояние: Да прилагат усъвършенствано познание по управление на проекти, базирано на модела на PMBOK® на PMI Да разбират съдържанието и формата на изпитните въпроси Да установят своите слаби области, които изискват допълнителна самостоятелна подготовка Да положат успешно сертификационния изпит Project Management Professional (PMP®) Участници Мениджъри и ръководители на проекти, които желаят да получат PMP® сертификат Специалисти, желаещи да усъвършенстват своите знания и умения по управление на проекти Курсът е подходящ и за подготовка за изпит за сертификат CAPM® (Certified Associate in Project Management) на PMI
 •  
 • Разработване на проекти за финансиране от Европейския съюз

  Категория
  08. 03 2018 - 10. 03 2018
  ИНТЕРПРЕД - Световен търговски център София
  Александър Апостолов, PMP®, TSPM – експерт с 20-годишен опит по програмите на ЕС
  Обучението е с практическа насоченост, като участниците ще работят по примерни проекти. Ще бъдат представени всички актуални възможности за финансиране от ЕС по програмите за България. Обучението е интерактивно и включва презентации, дискусии, тестове и групова работа. Представената на курса методология съответства на официалния метод на Европейския съюз „Управление цикъла на проекта“. Това е най-подробното обучение по разработване на проекти за финансиране от ЕС, което сме провели досега повече от 25 пъти. Обучението е с обновена програма от месец април 2015 г.! На обучението ще бъдат представени в пълен обем успешно финансирани проекти!
 • Тренировъчна школа Планиране - Прогнозиране и комуникации при планирането

  Мениджмънт | Търговски умения

  08. 03 2018 - 08. 03 2018
  София
  Павлина Цветанова
  от Модул II от Тренировъчните школи за производство и верига за доставки Теми: Прогнозиране. Точност на прогнозите. Изчисляване на себестойност. Методи и периоди за корекции на данните от прогнозите. Анализ на отклоненията. Сезонност, канибализъм, промоции. Приходи, разходи и ресурси. Вътрешно-фирмена комуникация. Ефективно обслужване на колеги. Източници и надеждност на използваната информация.
 • Умения за презентиране

  Категория
  10. 03 2018 - 10. 03 2018

  София, Парк Хотел Витоша

  Орлин Митушев
  С обучението "Умения за презентиране" ще научите как да впечатлите вашата аудитория, да задържите вниманието и да направите запомнящ се финал, който да предизвика аплодисменти и действието, което вие желаете да постигнете!
 
Страница 2 от 4