Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Актуални семинари

 • БИЗНЕС ПРОТОКОЛ И ЕТИКЕТ ЗА ВСЕКИ ДЕН

  Мениджмънт | Търговски умения | Личностно развитие

  24. 04 2018 - 24. 04 2018
  гр. София, бул. Христо Ботев 69, хотел "Бест Уестърн Плюс Бристол" 4*
  МИЛЕНА ХЛЕБАРОВА Милена Хлебарова е водещ експерт по етикет и протокол у нас. Тя е основател на собствена школа за обучение. Тя е популярна сред медиите и се появява в различни телевизионни и радио предавания като консултант по тематиката.
  ПО ВРЕМЕ НА СЕМИНАРА ЩЕ НАУЧИТЕ - Защо правилата за протокол и етикет са строги, но необходими. - Офисът е втория ни дом. Как да се представим добре в работна среда – делови поздрави, вербално и невербално поведение. - Облеклото е втората ни кожа, то ни представя, пази или осмива. - Бон тон по време на бизнес събития и срещи. - Как да си организирате успешно служебно пътуване? - Как да подарите и получите цветя и подарък по служебен повод? - Как да се държите подобаващо в йерархична структ
 • Тренировъчна школа Складово стопанство - Правилно съхранение на стоките в склада

  Мениджмънт

  26. 04 2018 - 26. 04 2018
  Пловдив
  Павлина Цветанова
  Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Правилно съхранение на стоките в склада Модул II от Тренировъчна школа Складово стопанство Теми: Класификация и проследимост на стоките. Намаляване времето за обработка на товарите. Стокознание и прилагането му при съхранение на стоките. Специфично складиране и съхранение на товарните единици. Складиране и съхранение на опасни товари. Условия за запазване на товарите. Спазване изискванията за съхранение и товаро-разтоварни работи.
 • Открий своя талант и намери призванието си

  26. 04 2018 - 26. 04 2018
  град Варна
  Христина Гудева, психолог
  Познавате ли някой, който скача с нетърпение от леглото сутрин, за да твори и разгръща уникалните си таланти, защото дейността, която извършва е това, което той умее най-добре, а чувството, което изпитва е пълно удовлетворение, сякаш се е родил точно за това? Такива хора те завладяват изцяло с харизмата си, а енергията им е толкова силна, че повлиява положително и на твоята дълго след срещата ти с тях. Нека ви кажа – тези хора греят, завладяват и успяват, защото изживяват ...
 •  
 • Безплатно продуктово обучение Microinvest Делта Pro София

  Категория
  27. 04 2018 - 27. 04 2018
  гр. София, ул. Бойчо Бойчев 12 - новия централен офис на Microinvest
  Счетоводни спечиалисти от екипа на Microinvest
  Покана за безплатно продуктово обучение Microinvest Делта Pro, София
 • Безплатно продуктово обучение Microinvest ТРЗ и ЛС Pro София

  Категория
  27. 04 2018 - 27. 04 2018
  гр. София, ул. Бойчо Бойчев 12 - новия централен офис на Microinvest
  Счетоводни спечиалисти от екипа на Microinvest
  Покана за безплатно продуктово обучение Microinvest ТРЗ и ЛС Pro, София
 • ПРАКТИЧЕСКИ КУРС ТЪРГОВСКО ПРАВО ЗА НЕСПЕЦИАЛИСТИ И МЕНИДЖЪРИ

  Мениджмънт | Търговски умения | Образование

  Мениджмънт
  27. 04 2018 - 27. 04 2018
  х-л “Бест Уестърн Сити”, ул. “Стара планина” 6, гр. София
  Павел Цанев - юрист с дългогодишен опит в областта на търговското право и управляващ съдружник на правна кантора "Лега Консултинг"
  Курсът е насочена към неспециалисти в областта на правото. Подходящ е за мениджъри и специалисти, работещи с търговски договори и осъществяващи търговски преговори. В центъра на курса е поставена тематиката за търговските договори, тяхното сключване, изпълнение и неизпълнение. Ще бъде разяснено какви са последиците при неизпълнение на търговските договори и как могат да се търсят обезщетения в такива случаи. Ще бъдат представени принципите и правилата при воденето на търговски преговори.
 •  
 • 51 опасности които могат да спрат развитието на Вашата фирма

  Категория
  27. 04 2018 - 27. 04 2018
  гр.София, хотел Бест Уестърн Премиер София , бул.Брюксел 11
  Марк де Турк
  Научете как да върнете 2/3 от енергията на организацията си*
 • Тренировъчна школа Складово стопанство - Специфики на складовия занаят

  Мениджмънт

  27. 04 2018 - 27. 04 2018
  София
  Павлина Цветанова
  Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Специфики на складовия занаят От Модул II от Тренировъчна школа Складово стопанство Теми: Основни понятия в склада. Обработка, складиране, съхранение и транспортиране на товарите в склада. Физическо и документално приемане на материали в склада. Заприхождаване. Принципи и начини на подреждане на стоките. Методи за поддържане техническото състояние на складово-транспортната техника. Изменение на техническото състояние при експлоатация.
 • Успешно водене на преговори

  Категория
  28. 04 2018 - 28. 04 2018
  София, Парк Хотел Витоша
  Орлин Митушев
  Най-добрият изход от преговорите е когато и двете страни са доволни от резултатите и поетите ангажименти. Доста често обаче неподготвените добре за преговори се стремят да "изработят" другата страна и това обикновено проваля преговорите, а загубите обикновено са и за двете страни. Как да постигнете ситуация, в която и Вие и Вашите партньори да бъдете удовлетворени ще научите на обучението "Успешно водене на преговори"
 
Страница 2 от 5