Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Актуални семинари

 • Тренировъчна школа Складово стопанство - Правилно съхранение на стоките в склада

  Мениджмънт

  26. 04 2018 - 26. 04 2018
  Пловдив
  Павлина Цветанова
  Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Правилно съхранение на стоките в склада Модул II от Тренировъчна школа Складово стопанство Теми: Класификация и проследимост на стоките. Намаляване времето за обработка на товарите. Стокознание и прилагането му при съхранение на стоките. Специфично складиране и съхранение на товарните единици. Складиране и съхранение на опасни товари. Условия за запазване на товарите. Спазване изискванията за съхранение и товаро-разтоварни работи.
 • Тренировъчна школа Складово стопанство - Специфики на складовия занаят

  Мениджмънт

  27. 04 2018 - 27. 04 2018
  София
  Павлина Цветанова
  Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Специфики на складовия занаят От Модул II от Тренировъчна школа Складово стопанство Теми: Основни понятия в склада. Обработка, складиране, съхранение и транспортиране на товарите в склада. Физическо и документално приемане на материали в склада. Заприхождаване. Принципи и начини на подреждане на стоките. Методи за поддържане техническото състояние на складово-транспортната техника. Изменение на техническото състояние при експлоатация.
 • Тренировъчна школа Доставки - Превенция на потенциалните заплахи при покупка

  Мениджмънт | Търговски умения

  30. 04 2018 - 30. 04 2018
  София
  Павлина Цветанова
  Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Превенция на потенциалните заплахи при покупка от Модул III от Тренировъчна школа Доставки Теми: Управление на конфликти. Изтичане на информация. Ефективно обслужване на фирми-клиенти и проверяващи органи. Гражданско и вещно право. Наказателно право. Правни норми за борба с корупцията и прането на пари.
 •  
 • Тренинг с Мориц Егетмейер - Basic Intensive Supervision

  24. 05 2018 - 27. 05 2018
  Мястото на провеждане ще бъде уточнено допълнително.
  Мориц Егетмeйер
  „Институт ОХ Карти – България“ има удоволствието да ви покани на серия тренинги, водени от създателя и издателя на картите – Мориц Егетмeйер.
 • CyberCon 2018 - CYBERSECURITY SMART CITIES AND CRITICAL INFRASTRUCTURE

  15. 06 2018 - 15. 06 2018
  София, БАН
  Под патронажа на еврокомисаря по дигитална икономика - Г-жа Мария Габриел, над 10 експерти с тесни познания по информационна сигурност и системи за управление на критични инфраструктури
  Организатори са Европейски Институт по Киберсигурност под патронажа на Европейския Комисар по Дигитална Икономика и Дигитално Общество – г-жа Мария Габриел и съвместно с Центърa за върхови постижения „Университети за наука, информатика и технологии в Е-обществото (УНИТе)“ , Центърa за компетентност по Национална и Кибер Сигурност, Центъра за компетентност в областта на дигитализацията на икономиката в среда на Големи Данни, София ТехПарк и Семинари БГ
 
Страница 4 от 4