Дистанционен Курс Спри Преяждането-трайно | Seminari.bg
MaxiNet  | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | Имейли | Счетоводство | Психолози Ресторанти

 

Дистанционен Курс Спри Преяждането-трайно

Курс

01. 06 2017 - 15. 08 2017
Дистанционен курс
Д-р. Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор, лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения към Международната Асоциация IAEDP, както и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене”.
Курса е под формата на професионално навигирана самопомощ- иновативно съчетание от базираната на научни и такива от практиката на Британска ОнЛайн Програма създадена от Британски лидери в когнитивно-поведенческата терапия и съчетана с адаптирани за българската култура подходи за нормализиране нa храненото и световно доказания подход в храненето “Интуитивно Хранене”. Курса се предлага в индивидуална дистанционна форма под формата на имейл комуникация: коментари, оценки и препоръки по отношение на прогреса се изпращат ежеседмично.
Отстъпки
Ранна резервация: до 20. 05 2017 - 243.00 лв.
Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 10% на участник
при повече от 3 записани 15% на участник
Цената включва: Отстъпки- само при записване до 20 май

  Дистанционен Курс "Спри Преяждането-трайно!"

Това обучение е иновативна професионална методика  базирана на съчетание от техники и подходи от Британска ОнЛайн Програма създадена от Британски лидери в когнитивно-поведенческата терапия, както  и на терапевтично-консултативната практиката на Д-р Елисавета Павлова ( доктор по медицинска психология). Тя е създател и обучител на този курс- единственият в България сертифициран специалист в сферата на хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация за ХН Професионалисти IAEDP, на чийто Международен Клон в България е председател. Д-р Павлова е и с над 8 год. опит като психолог-консултант в Канада и България; основател на Първа Българска Организация за хранителни нарушения- Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org , както и единствена в България-сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO.

Форма на предлагане:

Курса се предлага  под формата на онлайн/дистанционни обучителни материали в съчетание с практични задачи. Последните целящи когнитивно-поведенчески промени в курсистите чрез множество самостоятелни задачи и  упражнения за освобождаване от симптомите на преяждане. Нарушеният контрол в храненето, бива ефективно възвърнат посредством разчупване в убеждения, мисли, емоции и поведения свързани с храна, хранене, тегло и тяло.

 Цената е 270 лв. за 9 седмици. Възможно е и разсрочено заплащане на 2 вноски по 135 лв. за 2 поредни месеца.

Предлагаме отстъпки за всички обучения и курсове от ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”, както следва:

- при записване на един курсист на 2 обучения: 10%
- при записване на двама курсисти за 1 обучение: 10%
- при записване на двама курсисти за 2 или повече обучения: 15%

Приема на нови курсисти е за месеците май и юни:

За да стартирате на 15 май е нужно да се запишете най-късно до 14 май

За да стартирате на 15 юни,  е нужно да се запишете най-късно до 14 юни

За повече информация и регистрация, моля изпратете имейл на: [email protected]