ЗАЩО ЩАСТИЕТО БЯГА ОТ НАС КАКВО ПРАВИМ И НЕ ПРАВИМ ЗА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

ЗАЩО ЩАСТИЕТО БЯГА ОТ НАС КАКВО ПРАВИМ И НЕ ПРАВИМ ЗА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ

Личностно развитие

24. 08 2017 - 24. 08 2017
град Варна
Христина Гудева, Ирена Николова
ЖЕНСКИ КРЪГ "Изворът на женската енергия и сила" - поредица от срещи Когато на едно място се съберат единствено жени, се създава лечебна и подхранваща енергия, която предразполага всяка от тях да разчупи оковите на собствените си съмнения и страхове и да върви по пътя към себе си. В това нежно женско енергийно поле сетивата на жената оживяват и тя започва да пробужда могъщата женска енергия, живееща в нея. В атмосфера на доверие и подкрепа, среща след среща в кръга, жените се изпълват с нова ...
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: участие в женския кръг

ЖЕНСКИ КРЪГ "Изворът на женската енергия и сила" 
поредица от срещи

Темата на първата ни среща е "ЗАЩО ЩАСТИЕТО БЯГА ОТ НАС? КАКВО ПРАВИМ И НЕ ПРАВИМ, ЗА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ?"

Още от древността жените са се събирали, сядали са в кръг и в задушевни разговори по женски са обменяли знания, опит и мъдрост. В свещено и защитено пространство, в което се зачитат и почитат женските емоции и чувства, и където жените се чувстват чути, разбрани, приети, оценени и обичани, те са споделяли, както нуждите и болките си, така и най-съкровените копнежи на душите си. 

Когато на едно място се съберат единствено жени, се създава лечебна и подхранваща енергия, която предразполага всяка от тях да разчупи оковите на собствените си съмнения и страхове и да върви по пътя към себе си. 

В това нежно женско енергийно поле сетивата на жената оживяват и тя започва да пробужда могъщата женска енергия, живееща в нея. 

Всяка жена е като еликсир за разгръщането на друга жена и от напълно непознати, те се превръщат в добри приятелки, в сестри. 

И така в атмосфера на доверие и подкрепа, среща след среща в кръга, жените се изпълват с нова вяра в себе си и с жива действена сила да творят живота, за който мечтаят.

Ако искате и вие да се докоснете до подобна женска общност и да сте част от нея, усещайки и споделяйки лечебната женска енергия, сте добре дошли в нашето женско царство. 

Подготвили сме ви поредица от срещи, всяка от които е неповторима и единствена по рода си.

Темата на първата ни среща е "ЗАЩО ЩАСТИЕТО БЯГА ОТ НАС? КАКВО ПРАВИМ И НЕ ПРАВИМ, ЗА ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ?"

Очакваме ви!
Вход: СВОБОДЕН

Необходимо е да се регистрирате предварително като позвъните на т
елефонен номер: 0988841183

Молим ви, да се запишете само, ако действително ще присъствате! Местата са ограничени, затова бъдете добросъвестни и не лишавайте от възможност да участва дама, която има истинско намерение и желание да се погрижи за добруването си.

Благодарим ви за разбирането, както от наше име, така и от името на тези, които ще имат възможността да присъстват.