Моето тяло-храм на душата ми-семейни констелации Варна | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Моето тяло-храм на душата ми-семейни констелации Варна

20. 05 2018 - 20. 05 2018
Варна
Татяна Георгиева - сертифициран фасилитатор на семейни констелации
Здравето е особено състояние. Това е равновесие във физическото и психическото състояние на човека, благополучие. Това означава да сме в мир със себе си, с близките си, със своето обкръжение и със света като цяло. Искате ли и Вие да сте от тези, които са в мир със себе си и другите? Каня ви на терапевтичния уъркшоп „Моето тяло-храм за душата ми‘ на 20.05.2018г от 10ч в гр.Варна, за да изследвате и промените отношението си към своето тяло, да го помирите с душата и разума си.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: кафе паузи

В мир ли сте със себе си?Чувствате ли се добре в кожата си?

Вслушвате ли се в сигнaлите на тялото си? А чувате ли желанията на душата си?

Разбирате ли какво причинявате на тялото си чрез потиснатите чувства на скръб, гняв, обида, злоба, ревност, които допускате да се задълбочат и трайно да се настанят в сърцето ви? Как реагира тялото ви ? Има ли избор освен да се разболее, надебелее, откаже да съдейства...?

А има ли разбирателство между Вашата личност, тялото, разума и душата ви? Приемате ли се такива, каквито сте с всичките си недостатъци и грешки?

 

Здравето е особено състояние. Това е равновесие във физическото и психическото състояние на човека, благополучие. Това означава да сме в мир със себе си, с близките си, със своето обкръжение и със света като цяло. 

Искате ли и Вие да сте от тези, които са в мир със себе си и другите?

 

Каня ви на терапевтичния уъркшоп „Моето тяло-храм за душата ми‘ на 20.05.2018г от 10ч в гр.Варна, за да изследвате и промените отношението си към своето тяло, да го помирите с душата и разума си.

 

Какво ще правим?

-Ще направите първи стъпки към съгласие – съгласие със себе си, с родителите си, със Съдбата

-Ще потърсите отговор в семейната си система с какво са свързани вашите  симптоми (вкл.хронични болки, наднормени килограми, глад за сладко, тютюнопушене и др)

-Ще изчистите женските си органи от натрупани отрицателни чувства

 

Какво ще получите?

-Помирение със самата себе си

-Отслабване на симптомите. Вътрешно усещане за лекота и спокойствие

-Чувство на увереност и сила