Разработване на нов продукт и производствен процес | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Разработване на нов продукт и производствен процес

Мениджмънт | Търговски умения

10. 05 2018 - 10. 05 2018
Пловдив
Владислав Великов
Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Разработване на нов продукт и производствен процес Модул II от Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг Теми: Разработване на нов продукт. Идентифициране на клиента. Разработване на процес. Разработване на контрол на процеса.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Подробна програма:

 1. Видове външни клиенти. Вътрешен клиент. Заявени нужди и реални нужни. Гаранции. Дръжте клиента информиран. Превеждане нуждите на клиента на нашия език. Определяне на измерители на качеството.
 2. Определяне на екипа, нуждите на клиента, методите за идентифициране на характеристиките на продукта и стандартите за работа. Измерване на функционаността и характеристиките на продукта. Създаване и публикуване на финалния дизайн на продукта.
 3. Преглед на целите на продукта. Идентифициране на оперативните условия. Избор на дизайн на процеса. Идентифициране на характеристиките на процеса и целта. Дизайн съобразен с критични фактори и човешки грешки. Оптимизиране на характеристиките на процеса. Документиране.
 4. Идентифициране нуждите на контролирането. Обратна връзка. Оптимизиране на самоконтрола и самоинспекцията. Създаване на одит.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите в сайта ни.

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл [email protected] или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.


  Регистрирай се:

  Брой участници:*
  Име и Фамилия:*
  Моля напишете имената на всички участници като отделите със запетая. На кирилица!
  Email:*
  Телефон:*
  Крайна цена:396.00 лв.
  Ако желаете фактура:
  Фирма:
  На кирилица!
  Адрес:
  На кирилица!
  ЕИК:
  ИН по ДДС: