Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг - Анализ и намиране на решения за ефективно производство | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг - Анализ и намиране на решения за ефективно производство

01. 02 2018 - 01. 02 2018
Пловдив
инж. Владислав Великов
Модул III от Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг Обучението ще се проведе: В София на дати: 5.10.18 В Пловдив на дати: 1.2.18; 15.6.18 В Русе на дати: 15.2.18 Теми: Идентифициране на пречки пред ефективното производство. Анализ на първопричините. Дърво на настоящата реалност. Основни проблеми и конфликти. Дърво на бъдещата реалност.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Подробна програма:

 1. Описание на Дърво на настоящата реалност. Как се построява дървото? Обхват на влияние. Корелации или причина-следствие. Създаване на екип. Как се събират нежелани ефекти? Как да изберем основната причина, която да атакуваме? Скрити допускания.
 2. Дефиниция на диаграмата за разрешаване на конфликти. Цел на инструмента. Природата на конфликтите. Два вида конфликти. Елементи на диаграмата. Какво да правим, когато основния проблем е конфликт? Вербализиране на конфликта и на допусканията. Построяване на диаграма на конфликта. Различни подходи за разрешаване на конфликти като win-win.
 3. За какво се използва? Как да симулираме промяна? Каква да е промяната? Позитивни цикли. Стратегическо планиране с Дърво на бъдещата реалност. Какви са стъпките за построяването.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите в сайта ни.

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля да ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.


  Регистрирай се:

  Име и Фамилия:*
  На кирилица!
  Брой участници:*
  Имена на участници:
  На кирилица!
  Email:*
  Телефон:*
  Крайна цена:480.00 лв.
  Ако желаете фактура:
  Фирма:
  На кирилица!
  ЕИК:
  ИН по ДДС:
  Адрес:
  На кирилица!