Тренировъчна школа Складово стопанство - Конфликти на интереси и антикорупционни практики | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Тренировъчна школа Складово стопанство - Конфликти на интереси и антикорупционни практики

01. 02 2018 - 01. 02 2018
Пловдив
Павлина Цветанова
Модул III от Тренировъчна школа Складово стопанство Обучението ще се проведе: В Пловдив на дати: 1.2.18; 15.6.18 В Русе на дати: 15.2.18 Теми: Kорупционни казуси. Превантивни мерки. Спестявания и тенденции в склада. Административна и бизнес етика и комуникация. Водене на преговори. Управление на конфликти.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Подробна програма:

 1. Предпоставки за възникване на конфликт на интереси и корупционна схема. Човешката природа. Вътрешни и външни фактори. Ангажираност и отговорности. Слуховете на пазара. Превземане на фирмата отвътре. Статус на служителите. Манталитет. При избор на доставчик. При работа с доставчик и клиент. По време на преговори. Доставчик монополист.
 2. Преодоляване на изнудвания от държавни служители. Процедури. Ефектът на Капката. Контрол. Поведение на висшия мениджмънт. Превантивни мерки за лимитиране на потенциални злоупотреби.
 3. Тенденции в управлението на складовото стопанство. Типови спестявания според дейностите в склада. KPI за отчетност и спестявания.
 4. Комуникационна култура. Речеви етикет. Правила и норми за етикет при пряк контакт. Делово общуване по телефона, телефонен етикет.
 5. Същност и особености на конфликтите. Типове конфликти. Причини за конфликтите. Структура на конфликта и развитие на конфликтна ситуация. Управление на конфликтите. Стилове за разрешаване на конфликт.
 6. Дейности на управлението, свързани с комуникацията. Вътрешните комуникации – фактор за ефективно управление на човешките ресурси в организацията. Комуникационни стратегии. Механизми за повишаване ефективността на обслужване на клиентите.
 7. Етикет на деловите срещи и разговори. Създаване на документи. Стил, форма и съдържание на документите.
 8. Характеристики на ефективния преговарящ. Фази на преговорите. Подготовка за преговорите. Размяна на информация. Техники за питане. Стратегии за водене на преговори.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите в сайта ни.

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля да ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.


  Регистрирай се:

  Име и Фамилия:*
  На кирилица!
  Брой участници:*
  Имена на участници:
  На кирилица!
  Email:*
  Телефон:*
  Крайна цена:396.00 лв.
  Ако желаете фактура:
  Фирма:
  На кирилица!
  ЕИК:
  ИН по ДДС:
  Адрес:
  На кирилица!