2DoIT2016 software practices and networking conference | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

2DoIT2016 software practices and networking conference

IT и комуникации

07. 04 2016 - 07. 04 2016
WTC Interpred, Sofia

Асоциация на софтуерните инженери представя звездите на софтуерното инженерство в България: 2DoIT2016 software practices & networking conference Двигателите на IT сектора, хората, които водят промяната след себе си, ще разкрият най-добрите практики от ежедневната си работа. Един ден – шест експертни сесии в четири области: Architecture, Agile, Quality Assurance, DevOps.

Отстъпки
Ранна резервация: до 29. 02 2016 - 135.72 лв.
Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: пълен достъп до всички сесии, кафе паузи, обяд, рекламни и работни материали

Асоциация на софтуерните инженери представя звездите на софтуерното инженерство в България:

2DoIT2016 software practices & networking conference

Двигателите на IT сектора, хората, които водят промяната след себе си, ще разкрият най-добрите практики от ежедневната си работа.

Един ден – шест експертни сесии в четири области:

Architecture, Agile, Quality Assurance, DevOps.

Вземи най-доброто от всяка тема, защото вярваме, че различните подходи и познания са това, което създава от специалиста истински професионалист.   

Срещни се очи в очи с хората които могат да разрешат всяка ситуация и реализират големи IT проекти.

 

БЪДИ ЗВЕЗДА В РАБОТАТА СИ!

07 Април 2016 г. – СОФИЯ,СТЦ ИНТЕРПРЕД 

Асоциация на софтуерните инженери те кани да чуеш  какво ще споделят нашите лектори, да създадеш нови контакти и да общуваш с колегите си. 

Отговаряйки на желанията ви, в програмата е предвидена разширена възможност за неформален контакт с нашите лектори в разделa „Ask The Stars”. 

Бъди с нас в изграждането на общност от професионалисти, които ще станат съществена част от твоето развитие.

 

РЕГИСТРАЦИЯ:

ранна регистрация – до 23.02.2016 г. – €69

стандартна регистрация – до 04.04.2016 г – €119

късна регистрация – след  04.04.2016 г. – €149

Таксата за участие включва пропуск за всички сесии и „Ask the stars“ модула, кафе паузи, обяд, работни и рекламни материали.

*Всички цени са без ДДС. 

 

КОРПОРАТИВНИ ОТСТЪПКИ:

над 5 пропуска – 15% отстъпка;

над 10 пропуска – 20 % отстъпка;

 

НЕ МОЖЕШ  ДА ПРИСЪСТВАШ ? 

За всички които не могат да присъстват на място, АСИ осигурява безплатно онлайн излъчване на цялото събитие. Повече информация за излъчването на конференцията можеш да получиш на имейл като се абонираш за новини от страницата на събитието.

 Асоциация на софтуерните инженери е организация с нестопанска цел, чиято мисия е да популяризира и усъвършенства дейността на експертите в тази област. Вече от почти две години, АСИ работи за изграждането на общество от софтуерни инженери, които създават качествени и надеждни решения във всички сегменти на софтуерната индустрия чрез иновации, добри практики и обучение през целия живот. Основна цел на асоциацията е продължаващото образование на IT специалистите и усъвършенстването им не само в конкретиката на професионалната им специализация, но и в социалните им умения, работата в екип и т.н. За целта всички членове посещават конференции, нетуъркинг събития, семинари, неформални срещи и други мероприятия НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.