КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА БРИСТОЛ | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

КОНФЕРЕНТНА ЗАЛА БРИСТОЛ

София 1303, бул. Христо Ботев 69

 

 

02 980 4444, Факс 02 980 4445

    Удоволствие за бизнес клиентите е провеждането на фирмени срещи, презентации, пресконференции, обучения и семинари в модерната конферентна зала на Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел, оборудвана с висок клас техника.

    Стилната обстановка осигурява отлично организиране на събития за дипломатическия, бизнес и политически елит, с професионални PR-и и възможност за отразяване на мероприятията от водещи български и световни медии.

    Мениджърският екип на хотела гарантира успеха на всяка отделна среща, като подхожда индивидуално към изискванията на своите гости.

    Капацитетът на конферентната зала е 70 човека, с възможност за различни подреждания на масите и столовете – театър или киносалон за презентации, класическа П-образна подредба, нестандартно Каре и тип класна стая, подходяща за обучения.

    В конферентната зала на разположение на бизнес гостите е флипчарт, екран, мултимедиен проектор и с комплимент - бележници и химикали от хотела.

    По предварителна заявка може да се осигури и симултантен превод на над 10 говорими езика.

    Хотелският състав в Бест Уестърн Плюс Бристол Хотел е подготвен да организира по време на събитията кафе паузи, работни обеди и малки коктейли, за да бъде всяко от тях не само ползотворно, но изпълнено и с приятни емоции.