Хотел Престиж Белене | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg  |  Seminari.bg | Sporter.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Хотел Престиж Белене

гр. Белене, ул. “ Хисарлъка “ №11 GPS: 43.653047 | 25.126168

+359 886 156 690 ; +359 658 3 68 31

Желаете да организирате вашият семинар, конгрес,  конференция или фирмен тиймбилдинг на спокойно, красиво, историческо ... и провокативно място?

Хотел Престиж Белене на брега на река Дунав разполага със всичко от което се нуждаете !

Конферентна зала, красиво декорирани стаи с невероятна гледка, ресторант и кафе-бар, басейн с безплатни шазлонги и чадъри, АТВ, джетове, пайнт бол.

 


10 луксозно обзаведени двойни стаи, 10 студия и 3 ВИП апартамента са на Ваше разположение.  Ползването на открит плувен басейн и бар, тенис корт, конферентна зала и фитнес център са включени в цената на нощувките. АТВ Сафари около реката, Джет по Дунава, наем на лодки и кораб  пейнтбол  и масажи са част от услугите, които ще Ви помогнат да преживеете уникална почивка.

Разположен в сърцето на ПП "Персина" нашият хотел стимулира местните производители. 80% от предложенията в менюто са  от местни Био продукти. Част от услугите, които можем да Ви предложим са:

- "Пътуване във времето и пространството - посещение на концлагер "Белене" с екскурзовод и автентични соц машини и екипировка - цена от 20лв на човек
- Оуфроуд Сафари около Дунава  - Птице наблюдение в сърцето на природен "Парк Персина" цените са в зависимост от времето и наетата екипировка
- Беседа "Историята на Католическата Църква в България - мрачно и славно минало", посещение на светилището на мнс. Босилков - Епископ мъченик за вярата 
- Свищов - първият български град  и идеалите на ново освободена България - беседа с екскурзовод (възможна е същата да бъде проведена на френски, немски, английски, руски и италиански) 
- Величието на България през крепостите "Нове, Димум и Шишмановата" 
- Дегустация на местни вина и сирена - Риболовен полуден в партньорство с местните рибари
- Сървайвър полуден по островите на Беленски Дунавски Архипелаг - тийм билдинг игри
- Ателиета по местни занаяти