Сертификационен курс Бизнес НЛП Практик с коучинг умения | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Сертификационен курс Бизнес НЛП Практик с коучинг умения

17. 02 2018 - 20. 05 2018
Тренинг зала на НЛП Тренинг Център, ул. „Маринковица“ 7А, гр. София
НЛП треньор: Магдалена Николова е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП. Магдалена е основател на НЛП Тренинг Център и на база професи
Свободни места: 15
Единственият международно акредитиран от Международната Академия на НЛП Треньорите (ITA) сертификационен курс за промяна в България „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“! Курса, в който промяната става възможна, човек намира вдъхновение да поеме лична отговорност за автентично лидерство и развитие на екипа и компанията. ПРОГРАМАТА Е ЗА ЛИЧНОСТИ, КОИТО ПРОМЕНЯТ СЕБЕ СИ И ТРАНСФОРМИРАТ СРЕДАТА - Новатори, вдъхновители и визионери - Мениджъри, търговци, специалисти по коучинг, обучители, специалист
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
при 2 записани 10% на участник
при повече от 3 записани 10% на участник
Цената включва: В цената се включват: 12 тренинг дни с включен процес на сертификация, класьор на участника, ползване на НЛП и коучинг библиотека, участие в тренировъчни групи „Коучинг с НЛП с менторство“, индивидуална обратна връзка по имейл за задачи.

„БИЗНЕС НЛП ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“ Е ЗА
- Вярващите, че могат да постигнат осъзнаване и промяна в бизнеса и живота
- Искащите да преодолеят собствените си лимити и да ги нарекат предизвикателства
- Чувстващите, че вътрешната сила и ресурси са много повече от всяка материална придобивка
- Искащите да комуникират с дълбочината на емоциите, с езика на ценностите и със силата на стратегиите – разума
- Желаещите да са лидери, но не на задачи, а на хора
- Копнеещите да са щастливи и удовлетворени чрез постигане на крехкия баланс между личния и професионалния живот
- За креативните, защото именно те раждат новите идеи и точно те трябва да могат да ни убедят в тях
- За мечтателите, които могат да променят средата, в която живеем
- За успешните, защото техният глас е сила и точно те могат да са още по-добри


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НЛП ТРЕНИНГ ЦЕНТЪР?
НЯКОЛКО ФАКТА, КОИТО ВЯРВАМЕ, ЧЕ СА ПРИЧИНАТА ДА СМЕ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВНИ:
1. НЛП Тренинг Център: е първият и единствен сертифициращ център в България, акредитиран от Международната Академия на НЛП Треньорите (ITA), създадена и водена от Джон Гриндер (ко-създател на НЛП подхода)
2. Програмата на курса: програмата на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ е подготвена според стандартите на Международната Академия на НЛП Треньорите (ITA) и одобрена лично от Джон Гриндер
3. Сертификация: двустепенната сертификация в курса се провежда според стандартите на Международна Академия на НЛП Треньорите (ITA)
4. Сертификат: сертификатът, който бъдещият НЛП Практик получава, е подписан лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, от Кармен Ст. Клер, Майкъл Керъл от НЛП Академията в Лондон, Магдалена Николова, НЛП Треньор и Юлиян Ернутеану, НЛП Треньор и е валиден в целия свят за практикуване на НЛП подхода и за преминаване към следващо ниво на обучение, а именно Мастер Практик. Сертификатът е най-високият документ, който човек може да получи в света за ниво НЛП Практик
5. Участници: Курсът е уникален с това, че 100% от участниците в него са мотивирани да тренират, споделят казуси, участват в практически упражнения и коучинг сесии и прилагат моделите и уменията.

И НАЙ-ВАЖНОТО Е, ЧЕ:

6. НЛП Треньор: НЛП треньор на курса е

Магдалена Николова, НЛП Треньор, сертифициран от Джон Гриндер, бизнес коуч и организационен психолог
Основател: създател на НЛП Тренинг Център през 2009 г. и МЛС Интернешънал през 2007 г. Съосновател e на клона на Международна коуч федерация в България през 2007 г.
Организационен психолог: Магдалена Николова е магистър по организационна психология и управление на човешките ресурси от Университет на Лозана, Швейцария и Бакалавър по психология от Софийски университет. В процеса на трениране тя влиза в дълбочина във връзките между модели от организационна психология, когнитивна психология, физиологична психология, невропластичност, психолингвистика и НЛП и коучинг подхода.

НЛП треньор: Магдалена Николова е единственият НЛП треньор в България, сертифициран лично от ко-създателя на НЛП Джон Гриндер, Кармен Бостик Ст. Клер и Майкъл Керъл във всички нива на НЛП. Магдалена е основател на НЛП Тренинг Център и на база професионализъм и високо ниво в работата си, успява да придобие и международна акредитация от Международната Академия на НЛП треньорите на Джон Гриндер. До този момент има проведени 17 издания на сертификационен курс „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ и 7 издания на „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ като и двата курса са лимитирани като брой провеждания на година и брой участници в група.

Нейното вярване, че:
„Нашата позитивна енергия е ключът към нашия успех. Аз вярвам, че всяко човешко същество има невероятни ресурси, които веднъж отключени, могат да провокират позитивна промяна в живота ни!”
Магдалена

ПАРАМЕТРИ НА КУРС „БИЗНЕС НЛП ПРАКТИК С КОУЧИНГ УМЕНИЯ“
Място на провеждане: тренинг зала на НЛП Тренинг Център, ул. „Маринковица“ 7А, гр. София
Продължителност: 12 дни
Дати на провеждане:
1 модул – 17 и 18 февруари 2018 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
2 модул – 03 и 04 март 2018 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
3 модул – 17 и 18 март 2018 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
4 модул – 21 и 22 април 2018 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
5 модул – 12 и 13 май 2018 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
6 модул – 19 и 20 май 2018 г. от 10:00 ч. до 17:00 ч.
Финансови параметри: 1 800* лв.
*В цената се включват: 12 тренинг дни с включен процес на сертификация, класьор на участника, ползване на НЛП и коучинг библиотека, участие в тренировъчни групи „Коучинг с НЛП с менторство“, индивидуална обратна връзка по имейл за задачи.

ОТСТЪПКИ:
- При записване на група отстъпка от 10% от такса участие
- Специална цена при записване на един и същ участник в две или повече сертификационни програми
- При повторно изкарване на сертификационни програми „Бизнес НЛП Практик с коучинг умения“ или „Бизнес НЛП Мастер Практик с коучинг умения“ - отстъпка на стойност 50% от регулярната цена за такса участие

Разсрочено плащане: възможно е на 2 или 3 равни вноски
Плащане: По банков път въз основа на проформа фактура
Цялата информация за курса, както и подробна програма, можете да получите като ни пишете или ни се обадите.