Тренировъчна школа Планиране - Създаване на поток в производството | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Тренировъчна школа Планиране - Създаване на поток в производството

05. 04 2018 - 05. 04 2018
София, хотел Хемус
Владислав Великов
Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Създаване на поток в производството Модул II от Тренировъчна школа Планиране
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Теми:

Традиционен и едноелементен поток. Технологично време. Време на такта. Време на пренастройка. Процесни силози. Ефективност на машините (Overall Equipment Effectiveness).

Теория на опашките. Обратен поток и обратно планиране. Създаване на поток в процеса за изкарване на проблемите на повърхността. Lean - изравняване на работното натоварване - кога е приложимо и кога е опасно за фирмата. Планиране на доставки точно навреме.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл [email protected] или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.