Тренировъчна школа Складово стопанство - Правилно съхранение на стоките в склада | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

Тренировъчна школа Складово стопанство - Правилно съхранение на стоките в склада

Мениджмънт

26. 04 2018 - 26. 04 2018
Пловдив
Павлина Цветанова
Каним ви на интерактивно практически насочено обучение Правилно съхранение на стоките в склада Модул II от Тренировъчна школа Складово стопанство Теми: Класификация и проследимост на стоките. Намаляване времето за обработка на товарите. Стокознание и прилагането му при съхранение на стоките. Специфично складиране и съхранение на товарните единици. Складиране и съхранение на опасни товари. Условия за запазване на товарите. Спазване изискванията за съхранение и товаро-разтоварни работи.
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: обучение, кафе паузи

Подробна програма:

  1. Класификация на стоките. Земеделски и индустриални стоки. Акцизни стоки. Видове товари (насипни, наливни, с особен режим на съхранение и т.н.). Теглови и товарни единици. Пакети, палети, контейнери. Опаковка за различните видове стоки. Сапани – видове и изисквания.
  2.  Международни стандарти за код на стоките. Разчитане и разшифроване на кодове. Специфични обозначения. Кодиране на търговските единици. Видове баркодове. UPC/EAN, GS1/EAN. Логистичен баркод. ISBN код и ISSN код.
  3. Как се съхраняват различните стоки. Консервиране. Отговорност на работника. Законови санкции. Процедури за удължаване срока на годност.
  4. Съхраняване на хранителни товарни единици. Изисквания при съхраняването – наредби. Хладилни складове за съхраняване на хранителни продукти. Институции и методи за контрол при съхраняването – контролни органи. Лесноразваляеми стоки.
  5. Съхраняване на опасни товарни единици в складовете. Общи изисквания за съхранение на опасни товари – наредби и закони. Инструкции и контрол. Конструкционни изисквания към складовете за съхранение на опасни товари. Лицензионни режими на складовете за опасни товарни единици. Класификация на опасните товари. Противопожарни изисквания, охранителни и ограничителни дейности при съхраняването на опасни товари.
  6. Подготовка на товарите за транспортиране от товароизпращача. Стандарт и стандартизация. Опаковане на товарите в транспортни опаковки. Осигурявне на условия за запазване на товарите при товаро -разтоварните работи. Вентилация на складовите помещения. Претегляне и измерване на стоките. Конверсия обем/тегло (W/M).
  7. Трудово правоотношение. Трудова дисциплина. Трудово възнаграждение.
  8. Антикорупционни практики. Закони в борбата с контрабандата и прането на пари. Борба с корупцията. Документални престъпления.

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл [email protected] или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 260 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.