VIP тренинг Щастлива Жена Гейши-1 | Seminari.bg
MaxiNet | Skener.bg | Seminari.bg | ИмейлиПсихолози Ресторанти

 

VIP тренинг Щастлива Жена Гейши-1

Личностно развитие | Образование | Курс | Тренинг | Обучение | Семинар

20. 05 2017 - 21. 05 2017
кв. Лозенец, ул. Димитър Хаджикоцев 35-37, вх. А, ет. 2 оф. 6, звънец 6
Наталия Кобилкина
Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!
Отстъпки

Отстъпки за брой записани участници
Цената включва: напитки, матириали, подаръци

Какво ще научите в това обучение?

 

Вътрешната женственост в теб или как да се почувстваш жена

Какво представлява женската енергия и как тя взаимодейства с мъжката?; Защо намалява женската енергия и как можем да се изпълним с нея?; Как да откриеш истинската жена в себе си?; Балансът между женската и мъжката енергия; Как да разбереш каква енергия преобладава в теб и как можеш да я контролираш?

Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения

Техника за изчистване от страховете и комплексите; Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов; Ограничаващи убеждения: какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.

Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост

Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална); Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа: сексуални, физически, емоционални и интелектуални?; Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си; Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак?; Техника „Получаване на подаръци”.

Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?

Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот; Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен; Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.

Как да станеш богиня за любимия си човек?

Ще научим техника “какво чувствам” и как да уважавам и изразявам чувствата си; Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш; Ще разбулим тайни: как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

Изкуството на масажа (важи само за дневни групи)

Един от талантите на всяка гейша бил да прави масаж, който може да превърне изморения мъж в див тигър. Ще научиш техниката “заземяване”, която е дошла при нас от тибетските масажи. Това ще ти позволи да подаряваш незабравими усещания на мъжете само с докосването на ръцете си.

Този курс ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб.

В този тренинг са използвани западни съвременни знания в областта на семейната психотерапия и източни стари даоистки женски техники и практики.

 

За кого е предназначен този тренинг?

 
  • За тези, които искат да се научат да обичат и да бъдат обичани безусловно
  • За тези, които искат да научат да изграждат щастливи отношения със своя партньор и обкръжение
  • За тези, които искат да влезнат във вихъра на любовта и да вдигнат вибрацията на хармонията в своя живот
  • За жените, които искат да се освободят от страхове и комплекси и вярват, че заслужават най-хубавите неща в своя живот

 

Цена на обучението: 500 лв.

Важно! При плащане в деня на лекцията има 20% начисление върху обявената цена.

Платена сума не се връща и не се прехвърля за друго събитие! Важи само при сформирана група.